Cavalleriet

211 SM 2016

Cavalleriet består av:
Denna säsongen har Cavalleriet en paus…

Historien om Cavalleriet:
Cavalleriet är ett Cavalier King Charles Spaniel agilitylag som bildades våren 2008. Upphovskvinnan bakom lagnamnet heter Charlotte Romfors. Ursprungsmedlemmarna i Cavalleriet var: Malin Thulander med Signe, Maja Nilsson med Bella, Jessica med Rosie och Susanna Nilsson med Zorro.

SM 2009 Karlskrona – Malin med Signe, imageMaja med Bella, Jessica med Rosie och Susanna med Zorro. Laget kvalade till SM, men tyvärr slutade det i en disk.

SM 2010 Karlstad – Malin med Signe, Maja med Bella, Jessica med Rosie och Susanna med Zorro. Jessica med Rosie fick tyvärr hoppa av pga sjukdom, så Pernilla med Irma ersatte dem. Laget kvalade till SM men tyvärr slutade det i en disk.

imageSM 2011 Stockholm – Malin med Signe, Maja med Bella, Pernilla med Irma och Susanna med Zorro. Laget kvalde till SM och kom 4a av 21 lag.
Efter SM slutade Pernilla och Irma i laget och Anna med Maya började.

SM 2012 Borlänge – Malin med Signe, Maja med Bella, Anna med Maya och Susanna med Zorro. Laget kvalade till SM men Zorro fick borrelia precis innan så Malin med Elsa ersatte dem. Laget kom 10:a.

SM 2013 Falkenberg – Mimagealin med Signe, Maja med Bella, Anna med Maya och Susanna med Zorro. Laget kvalade till SM. På SM sprang Cathrin med Signe och Susanna med Bella eftersom både Malin och Maja var höggravida. Laget kvalade till SM och kom på en 3e placering och fick därmed en bronsmedalj!!!

SM 2014 Sollefteå – imageMalin med Signe och Elsa, Maja med Bella och Susanna med Zorro. Laget kvalade till SM men en vecka innan SM så blev Zorro biten och opererad, så starten blev tyvärr inställd. Signe fick tyvärr lämna laget pga sjukdom precis innan kvalperiodens slut. Lotta med Lydia hoppade då in i laget!

imageSM 2015 Linköping – Malin med Elsa, Maja med Bella, Lotta med Lydia och Susanna med Zorro. Bella fick tyvärr lämna laget pga sjukdom precis innan kvalperiodens slut. Mervi med Hilda hoppade in i laget. Laget missade SM-kvalet med en hoppinne.

SM 2016 Växjö – Lotta med Alice och Lydia,206 SM 2016 Susanna med Zorro och Mervi med Hilda.
Elsa fick tyvärr sluta i laget pga sjukdom och ersattes med Jenny och Laban. Det ville sig tyvärr så illa att Laban insjuknade oxå i slutet på kvalperioden 🙁 . Laget beslöt då att fråga forne medlemmen Zorro om han ville vara standin till SM-kvalet var slut och han (och hans matte Susanna) accepterade! Laget kvalade till SM och kom på en 3e placering och fick därmed en bronsmedalj, igen!!!! 🙂 🙂 🙂

Film på Cavalleriets SM-bronslopp finns här:
https://www.youtube.com/watch?v=s5naaudzq00

Prispallen_Small_SM_2016

SM 2017 Östersund – Denna kvalperiod hade Cavalleriet en paus!

SM 2018 Sundsvall – Denna kvalperiod hade Cavalleriet en paus!